Orientació laboral

Salvament i Rescat orienta als seus socorristes en l’àmbit professional i altres sortides laborals a les quals poden accedir per continuar la seva professionalització del sector.

A través d’aquest servei s’informa, orienta, assessora als socorristes per afrontar el futur professional dins del món de les emergències així com en altres àmbits d’interès de la persona que no estan relacionats amb les emergències.

Particulars

Salvament i Rescat s’adreça a les persones que volen encaminar el seu futur professional dins de l’àmbit de les emergències, urgències i serveis sanitaris programats per la millora de la salut dels demès.

Empreses

Salvament i Rescat ofereix els seus serveis d’orientació laboral per a les empreses que volen cobrir les seves places destinades per a personal en pràctiques. Una forma d’ajudar als joves a introduir-se en el sector i aprendre l’ofici de la mà d’un tutor que li ajudarà a conèixer la professió.

Socorristes Aquàtics

La professió de socorrista aquàtics mai ha estat considerada com es mereix, vosaltres com nosaltres coincidim en que es tracta d’una professió creixent en els últims anys, ja no com a professió estacional, sinó com un “modus vivendi”. Salvament i Rescat et dona les pautes per poder viure dignament dedicant el seu temps aquesta professió. Així com la possibilitat de realitzar les pràctiques en empreses per poder finalitzar la teva etapa formativa. Orientació en diferents instal·lacions aquàtiques: piscines, aigües interiors, aigües braves, platges així com socorristes heli transportats, bussejador de rescat, patrons i mariners de salvaguarda en el mar.

Altres col·lectius

Salvament i Rescat ofereix la possibilitat de poder desenvolupar les diferents professions vinculades al món sanitari. Com empresa especialitzada en la selecció i desenvolupament de treballadors en l’àmbit de salut, rebem peticions d’empreses sol·licitants de treballadors especialitzats per la seva màxima confiança amb nosaltres. Continua la teva formació en l’àmbit de les emergències i les urgències així com la programació d’activitats per fomentar la bona salut.