Salvament professional

Salvament i Rescat ofereix jornades i cursos de formació per a tots els nivells.

L’oferta de la nostra escola es divideix en diverses categories:

 • JORNADA FORMATIVA
  A través de les jornades formatives oferim informació específica sobre assumptes de Salvament i Socorrisme concrets, de curta durada.
 • SOCORRISME JUNIOR
  Activitats d’informació de consells d’autoprotecció, així com els coneixements bàsics que facilita el socorrista per una correcta utilització de la instal·lació. També exercicis pràctics sobre la pràctica del Salvament i el Socorrisme que portaran els més petits a percebre les sensacions de realitzar les tasques de socorrista.
 • SOCORRISME PER ADULTS
  Activitats d’informació de consells d’autoprotecció així com de comportament davant d’una situació d’urgència. Presentació d’elements específics com els desfibril·ladors, així com els protocols d’actuació en primers auxilis, practiques de suport vital amb maniquí i la importància de la cadena de supervivència.
 • CURSOS FORMATIUS
  A través dels cursos formatius oferim una formació especialitzada en Salvament i Socorrisme
 • INICIACIÓ AL SOCORRISME
  Curs destinat a persones sense formació prèvia en el salvament i socorrisme. Una oportunitat per descobrir el món dels primers auxilis i el salvament aquàtic. L’objectiu és que els participants adquireixin els coneixements fonamentals per a realitzar actuacions de primers auxilis. Aquest curs consta d’activitats teòriques i practiques en el medi aquàtic.
 • POSA’T A PUNT
  Oferta formativa per a persones amb titulació en salvament i socorrisme. El curs té un objectiu doble: en primer lloc, actualitzar i refrescar els coneixements sobre salvament i socorrisme; en segon lloc, realitzar activitats practiques per millorar l’efectivitat en les actuacions.
  La realització d’aquest curs facilita la incorporació a l’empresa. Salvament i Rescat cerca socorristes amb una formació sòlida per a treballar a les instal·lacions que gestiona pel litoral català. Els socorristes que completin amb èxit la formació de “Posa’t a punt” disposaran de bones oportunitats laborals.
 • CURSOS TÈCNICS ESPECIALITZATS
  Salvament i Rescat facilita l’accés a cursos tècnics i oficials realitzats a diverses parts del territori. L’empresa afavoreix la formació específica en Salvament i Socorrisme a tots aquells que volen continuar la seva especialització professional.