Qui som

Daniel Pozo Valeros

Salvament i Rescat Activitats Aquàtiques és la primera Associació de la Costa Brava dedicada al Salvament i Socorrisme des d’una vessant integral on es combina el socorrisme professional i esportiu de forma educativa i socialitzadora. Des de l’any 2011 estem portant a terme una tasca de sensibilització del Salvament i el Socorrisme.

També oferim diferents activitats relacionades amb la nostra professió per tal de donar una visió complementaria a la societat per introduir-los en el món del Salvament i el Socorrisme.

Ens presentem i ens complau dirigir-nos a aquells qui encara no ens conegueu per tal d’oferir els nostres ventall d’activitats especialitzades.

Som pioners en el sector del salvament i rescat a la Costa Brava, amb molts anys d’experiència i amb la il·lusió de treballar des de la vocació professional cap a la resta de la societat.

L’organització disposa d’infraestructures per poder realitzar formacions a la població, juntament amb la pràctica del salvament esportiu fan que els nostres interessats tinguin els valors i els beneficis d’aquells que realitzen esport com són els valors, sacrifici, compromís, disciplina i respecte entre d’altres.

Objectiu

Informar i dinamitzar el Salvament i Socorrisme a través de la formació especialitzada, esport i la inserció laboral per a joves així com activitats col·lectives dirigides a Institucions, entitats, patronats i empreses interessades en el Salvament i Socorrisme.

Missió

  • La promoció i difusió del Salvament i Socorrisme.
  • Facilitar a joves un itinerari socioformatiu per disposar d’una millora de les seves condicions de vida i estructurar el seu futur professional.
  • Proporcionar una segona oportunitat a persones que degut a diferents disjuntives tenen que redreçar la seva situació professional fins trobar el nou camí a seguir.

Visió

  • Professionalitzar el treball de socorrista així com millorar les aptituds, actituds i les habilitats dels futurs professionals del Salvament i Socorrisme.
  • Ajudar a adaptar i actualitzar el sistema normatiu de la professió en les diferents instal·lacions aquàtiques on es desenvolupa l’activitat de salvament i socorrisme.
  • Oferir professionals qualificats que valorin i dignifiqui la professió del salvament i socorrisme.

Valors

Una organització disposada a estendre la mà a aquells que vulguin desmitificar els prejudicis dels professionals que es dediquen al Salvament i Socorrisme per mitjà de la formació especialitzada atenent al Compromís, esforç, dedicació, perseverança i amabilitat entre molts valors que defineixen les persones que realitzen les funcions de Socorristes totes i cadascuna de les instal·lacions aquàtiques on desarrolan la seva activitat professional.